fbpx

Perfect ingepast

Bree & Breughel biedt ruime appartementen in elegante architectuur op mensenmaat. Dankzij het uitgekiende ontwerp vindt het gebouw perfect zijn plaats tussen de grote villa’s in de Breughellaan en de klassieke appartementsgebouwen in de Breestraat. Door de hoek te maken, heeft het gebouw twee voorgevels met elk een eigen karakter.

Zo schuift het gebouw in de Breughellaan naar achter om plaats te maken voor voortuintjes met grassen, hagen en bomen. Dat zorgt voor meer groen en meer privacy, net zoals Emanuel Willems ooit voor de Willemswijk voorzag. De bouwhoogte sluit er aan op de omliggende vrijstaande woningen en stijgt trapsgewijs hoger naarmate we dichter bij de Breestraat komen.

Bijna Energie Neutraal

De appartementen van Bree & Breugel worden gebouwd volgens de BEN-normen en zijn dus Bijna Energie Neutraal. Hierdoor verbruiken ze weinig energie voor verwarming, ventilatie, koeling en warm water. De energie die nog nodig is, wordt hoofdzakelijk uit groene energiebronnen zoals zonnepanelen gehaald. Dankzij BEN-wonen (E-peil 30 of lager) geniet je dus van een lagere energiefactuur!

Nog voordeliger? Kopers genieten 5 jaar lang van 50% korting op de onroerende voorheffing en bij sommige banken bestaat er een extra interessant BEN-krediet.

Gebogen glas

De hoek wordt zacht gemaakt: glooiend en vloeiend, met gebogen glas in bronskleurig aluminium schrijnwerk en terrassen die mee de bocht maken.

In de Breestraat volgt het gebouw de rooilijn en oogt het ranker, met een kortere gevel en een hogere bouwhoogte, aansluitend op de bestaande appartementsgebouwen in de straat.

Elegant spijlenwerk

De overdekte terrassen lopen ononderbroken langs het hele gebouw, voor uitzonderlijk grote buitenruimtes. Met hun fijne spijlenwerk en bronskleurige greep zorgen ze voor een elegant lijnenspel en sterke horizontaliteit voor Bree & Breughel.

De scheiding tussen de terrassen is voorzien in gevelsteen voor meer privacy en geborgenheid. De premium woonbeleving wordt versterkt door de traploze overgang van interieur naar terras.

Zo geniet u naadloos van goed leven, zowel binnen als buiten.

Kleinschalig en ruim

Met slechts 20 appartementen is Bree & Breughel bewust kleinschalig, residentieel en rustig. De appartementen zelf zijn ruim: van 97,5 tot 140 m², met veel licht dankzij muurhoge ramen.

Bovendien geniet elk appartement van een uitzonderlijk gul terras – van 22 tot 102 m².

Afwerking naar keuze

Alleen u weet hoe u het liefste woont. Daarom biedt Bree & Breughel u een grote vrijheid naar afwerking.

Parket in de woonkamer of liever natuursteen?
Een keuken in landelijke stijl of liever strak en modern?
Messing grepen of roestvrij staal? En wordt uw badkamer een wellnessruimte of louter functioneel?

Aan u de keuze. Onze partners helpen u graag verder met advies en ondersteuning.

U kan al niet wachten om uw appartement in te richten?